Deze website maakt gebruik van cookies. Het gebruik van cookies zijn noodzakelijk voor een beter en gemakkelijk surfervaring op de website van NVD-ANP.

Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Onderwerp: Lidgeld 2017

Lidgeld 2017 09 jan 2017 20:35 #7762

  • Franco
  • Franco's Profielfoto
  • Offline
  • Moderator
  • Officiele Garrett invoerder
  • Berichten: 1023
  • Ontvangen bedankjes 183
Beste leden,

Graag willen we jullie wat informatie geven en we beginnen met ons boekje. De laatste jaren hebben we ons uiterste best gedaan om elk kwartaal een clubblad uit te geven.
We zijn daar steeds goed in geslaagd maar momenteel is het zeer moeilijk om dit nog te realiseren.
De persoon die voor ons het drukwerk deed is door omstandigheden er moeten mee stoppen en andere drukkers zijn voor onze beperkte oplage gewoon te duur.
Zelf drukken zoals we in het begin deden is ook niet haalbaar wegens te tijdrovend en de mindere kwaliteit.
We zoeken naar een oplossing en de kans is groot dat we eventueel met een online magazine gaan werken maar meer daarover op latere datum.

Wat het nieuwe jaar betreft, je kan uw lidgeld voor 2017 reeds betalen en dit door overschrijving van 35 euro op rekening KBC:IBAN BE95 7370 0845 0258 en dit met vermelding van uw naam, lidnr. en lidgeld 2017.

Verder willen we toch nog eens mededelen dat indien er vragen zijn over detectors, vondsten, wetgeving of wat dan ook, aarzel niet om ze op ons forum te stellen en we zullen onze uiterste best doen om jullie zo snel mogelijk te helpen.

Bij deze willen we alle leden bedanken om deel uit te maken van onze club en we wensen aan ieder van u een fantastisch 2017 met enkel en alleen maar topvondsten.
Bestuur nvd-anp

Dit bericht bevat afbeeldingen als bijlage.
Log in of registreer om die te bekijken

Al meer dan 29 jaar alleen officiële invoerder van Garrett.
www.facebook.com/demuntzoeker
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.